Verkkokauppayhteistyö

Liiketoimintamme rakentuu yhteistyön varaan. Haluamme kehittää toimintaamme yhteistyöhön ja asiakaskokemukseen perustuen.

Verkkokaupan kävijät ja asiakkaat:

Liikeideamme on syntynyt asiakaskokemuksesta ja tarpeesta kehittää verkkokauppa asiakasorientoituneisuuteen perustuen. Olemme kehitellään innovatiivisen tavan, jolla asiakas voi lähteä liikkeelle lahjaideoinnista. Tämä lähestymistapa ohjaa toivottavasti myös designyrityksiä ajattelemaan tuotteitaan enemmän asiakkaan näkökulmasta ja ehkä jatkossa kehittämään tai räätälöimään tuotteitaan käyttäjän tarpeet huomioiden ja yhdistää ne käyttökelpoiseksi designiksi.

Esimerkki: Designtori-tapahtumassa 26.8.2018 ennen verkkokaupan avautumista olimme esittelemässä verkkopalvelun demo-versiota ja samalla kuulimme asiakkaiden ajatuksia uudesta tavasta navigoida verkkokaupassa.

Designyritykset:

DesS ConceptS toimii shop-in-shop-periaatteella, jolloin designyrityksen ovat päivittäin läsnä tuotteidensa kautta verkkokauppapalvelussamme, Rakennamme tuotevalikoimaamme niin, että keskustelmme ja konsultoimme mielellämme yrityksiä heidän tuotteidensa ja myynninedistämisensä merkeissä. Keräämme asiakkailta tietoa heidän kokemuksistaan ja tarpeistaan ja välitämme tätä tietoa verkkokaupan myyjille.

Lisäksi yhteistyön mahdollisia muotoja voivat olla esim. yhteiset messu- ja tapahtumaosallistumisen, pop-up-myymälät, media- ja viestintäyhteistyö .

Muut yhteistyötahot:

Toivomme voivamme kehittää yhteistyötä myös esimerkiksi järjestöihin ja muihin organisaatioihin, jotka edistävät suomalaisen muotolun näkyvyyttä, tunnettuutta ja haluttavuutta.

Esimerkki: Organisoimme yhteistyössä Design on Tampere ry:n kanssa joulukuun 2018 Designtori-tapahtumaan kävijäkyselyn, jossa selvitetään mm. tapahtumaan osallistujien motivaatioita tulla tapahtumaan. Lisäksi kysely palvelee tapahtumassa mukana olevia designyrityksiä, koska siinä selvitetään sitä, mitkä designyritykset ja -tuotteet ovat kävijöitä erityisesti kiinnostaneet.

Ota yhteyttä ja ehdota meille yhteistyöideaa!

Päivi Ristimäki

040-7715738

paivi.ristimaki@dessconcepts.com