Lahjakortti

Lahjakortti on vaihtoehto, kun haluat antaa lahjansaajan itse valita haluamansa tuotteen DesS ConceptS-verkkokaupasta. Lahjakortti käy sen sisältämään arvoon asti maksutapana. 

Lahjakortin minimisumma on 30 euroa ja maksimi 500 euroa. Alasvetovalikosta pääset valitsemaan valmiin lahjasumman sekä kohdentamaan lahjakortin joko tietylle designbrändille tai koko brändivalikoimalle.

Lahjakortin voimassaoloaika on sen päiväyksestä 3 kuukautta ja se tulee käyttää kertaostoksen yhteydessä. Mikäli ostoksen summa alittaa lahjakortin arvon, erotusta ei hyvitetä ja lahjakortin ylimenevä osa veloitetaan. Tuotteiden hintaa lisätään myös toimituskulut, jotka näkyvät tuotesivulla.

Valittuasi lahjakortin, voit tulostaa sen itse tai voimme tulostaa ja lähettää sen puolestasi suoraan lahjansaajalle valitsemallasi onnittelutekstillä varustettuna. Lahjakortin tulostamis- ja lähettämispalvelusta veloitamme 10 euroa.

Lahjakortilla voit ostaa vain tuotteita eikä se käy DesS ConceptS-sivujen palvelulahjojen hankintaan. Maksaessasi lahjakortti  kohdista se valitsemallesi designbrändille. Koko brändivalikoimalle kohdistuvan lahjakortin lunastamista varten tulevat ohjeet erillisenä viestinä lahjakortin maksamisen jälkeen.

30,00 500,00  sis ALV

Poista
Lisää lahjatoivelistalle
Lisää lahjatoivelistalle

Toimitusaika: sähköpostitse 1-2 päivää (ilmainen toimitus), postitus alle 1 viikkoa Suomeen
Postimaksu Suomi: 10€, kun lähetys kirjeenä
Postimaksu EU: 10€, kun lähetys kirjeenä
Postitusmaksu muu Eurooppa: 10€, kun lähetys kirjeenä
Postitusmaksu Euroopan ulkopuolelle: 10€, kun lähetys kirjeenä

Brändi

DesS ConceptS on kotimaisten, kestävää kulutusta edustavien designlahjatuotteiden verkkokauppa. Lahjakortillasi voit valita joko Designed DesS-, Tailored DesS- tai Handmade DesS-tuotteen.
Katso myös sesonkilahjagalleria! >