Idätysruukku / Kerafiikka

Hyvän elämän eläjän, puhtaan ruuan ystävän idätysruukussa yhdistyvät maanläheisyys, paikalliset materiaalit ja kestävä kehitys. Idätysruukku on omin käsin kaivetusta luonnonsavesta valmistettu idätysastia, jota siemenet rakastavat. Savi on hyvä materiaali idättämiseen koska se sitoo kosteutta ja hengittää. Näissä idätysruukuissa kasvatat tuoretta ruokaa ympäri vuoden – tyylikkäästi ja helposti – ilman valoa tai multaa. Siemenet ovat herkullisimmillaan idätettyinä ja lisäksi niiden kivennäisaineet sitoutuvat elimistöön paremmin.

Materiaali: Käsintehdyt, dreijatut idätysruukut. Materiaalina omin käsin kaivettu Tohmajärveläinen luonnonsavi. Puinen nuppi on kiinnitetty ruuvilla joten se on helppo tarvittaessa irroittaa tai vaihtaa. Kansi, kolme lävikköä ja lautanen. Ruukku on käsinpestävä. Se kannattaa desinfioida sillointällöin uunissa.
Mitat: Tornin korkeus n.17 cm ja halkaisija 15 cm.

95,00  sis ALV

Lisää lahjatoivelistalle
Lisää lahjatoivelistalle

Toimitusaika: alle 1 viikko
Postimaksu Suomi: 8,00€ paketti
Postimaksu EU: 15,00€ paketti
Postitusmaksu muu Eurooppa: 15,00€ paketti
Postitusmaksu Euroopan ulkopuolelle: 30,00€ paketti

Brändi

“Muodonmuutos maassa lymyilevästä savikikkareesta viimeistellyksi kauniiksi esineeksi on hurjan kiehtova. Esineet ovat tulvillaan energiaa, joka on kulkenut jääkausien läpi ja saanut lopullisen olomuotonsa keramiikkauunin kuumuudessa. Olen Pohjois-Karjalainen keraamikko ja muotoilija. Valmistan tuotteet käsityönä studiollani Joensuussa, kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.” -Henriikka Leppänen
Katso myös sesonkilahjagalleria! >