Hae myyjäksi

DesS ConceptS – design(lahja)verkkokauppa on asiakaslähtöisesti kehitetty ja edelleen kehitettävä markkinointipaikka, joka edistää suomalaisen designin menestystä kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla sekä kestävän kuluttamisen suosimista.

Verkkokauppamme kutsuu sinut, suomalainen designyritys tai korkeatasoinen designer, mukaan DesS ConceptS-designlahjojen tarjoajaksi. Tule mukaan myös, jos yritykselläsi on ”designattuja” palveluita, jotka sopivan annettavaksi lahjaksi. Edellytyksenä on, että sinulla on toimiva yritys ja y-tunnus.

Keskustelemme mielellämme kanssasi yhteistyömahdollisuuksista. Huomioi kuitenkin, että DesS ConceptS päättää lopullisesta valinnasta.

Etuja DesS ConceptS-yhteistyöstä sinulle:
– Toimimme tuotteittesi eteen aktiivisesti markkinoimalla verkkokauppapalvelua, designbrändejä ja –tuotteita sekä kampanjoimalla jatkuvasti sosiaalisessa mediassa
(Facebook, Instagram sekä Google Adwords)
– Myyntiprovisiomme kattaa kaupankäyntiin liittyvät kaikki kulut, jolloin maksat vain myynnistä
– Verkkokauppa palvelee sinua monin tavoin: teemme esimerkiksi tuote-esittelysivut puolestasi
– Myymme designtuotteita myös yrityksille ja organisaatioille henkilökohtaisen myyntityön keinoin (mikäli vain haluat tuotteitasi myytävän esim. yritys- ja henkilöstölahjoina tai muuhunkin käyttötarkoitukseen)
– Toimimme suomen-, englannin- ja ruotsinkielisenä ja markkinoimme tuotteittasi globaaleille markkinoille (sinun on mahdollista rajoittaa tuotteittesi myyntialuetta)

Ota meihin yhteyttä seuraavalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimella.

Ota meihin yhteyttä seuraavalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimella.Yhteystietoni
 

Voit ottaa suoraan yhteyttä:
Päivi Ristimäki
Perustaja, liiketoimintavastaava
paivi.ristimaki@dessconcepts.com
+358 40 7715738

DesS ConceptS – design-lahjaverkkokauppa
DesS ConceptS Oy
(y-tunnus 2931432-9)

www.dessconcepts.com
Facebook: Dess Concepts
Instagram: dessconcepts